Aikido

Eenwording met zelf, ander en omgeving

Aikido Alkmaar

Wat is Aikido?

Aikido is een moderne vorm van zelfverdediging en spirituele ontwikkeling, die gebruikt kan worden tegen iedere vorm van aanval, waarbij de nadruk ligt op de ontwikkeling van een betere eenheid tussen lichaam en geest. In tegenstelling tot vele andere vechtsporten is er voor Aikido geen bijzondere kracht of snelheid nodig. Het wordt succesvol beoefend door mensen van alle leeftijden (van 4 tot over de 80) en mogelijkheden. Aikido Alkmaar

Aikido ontwikkelt lenigheid, coördinatie, concentratie, verbetert de gezondheid en fitheid, communicatieve vaardigheden en zelfvertrouwen. De fysieke kanten zijn gracieus en dynamisch, ze zijn slechts een uiterlijk kenmerk van wat het belangrijkste is: een echte en directe manier om de kwaliteit van ons leven te verbeteren.

Wanneer en waar? Aikido Alkmaar

Het gehele jaar door geeft Martijn wekelijks Aikido lessen voor kinderen en volwassenen op maandag, woensdag en zaterdag in de Daalmeer in Alkmaar. Meer informatie op www.natuurlijkaikido.nl.

Aikido bedrijfstraining, coaching en privé les

Aikido bedrijfstraining en coaching is op elke gewenste locatie in Nederland mogelijk. Aikido privé les en coaching is mogelijk in Rakushinkan dojo in Alkmaar. Klik op de links hieronder voor meer informatie:

-Aikido bedrijfstraining
-Aikido op scholen
-Aikido coaching
-Aikido privé les

Aikido ervaring Martijn

Martijn van Hemmen (8e dan Aikido Yuishinkai) heeft sinds 1995 les gehad van Will Stoelman sensei, en volgde vele seminars van Kenjiro Yoshigasaki sensei.

Sinds 2004 is Koretoshi Maruyama sensei, de oprichter van Aikido Yuishinkai, de leraar van Martijn.

Vanaf 2007 t/m 2019 trainde hij bijna jaarlijks in Japan bij Maruyama sensei en Okajima sensei.

Sinds 2002 is hij de Hoofd Instructeur bij de Aikido Yuishinkai vereniging Alkmaar.

Op 11 januari 2016 heeft Maruyama sensei hem tot Chief Instructor van Aikido Yuishinkai Nederland benoemd en per 1 februari 2016 ook als Aikido Yuishinkai Internationaal Instructeur.

En nu?

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

aikido alkmaar

Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram