De eerste 2 weken in Rakushinkan dojo

De eerste 2 weken van Rakushinkan dojo zijn er al veel mensen op bezoek geweest om aan diverse trainingen en bijeenkomsten deel te nemen. Het was echt genieten met elkaar in een ontspannen sfeer waarin bijzondere groeimomenten zijn ervaren.

Tijdens de Goshindo klas werden de deelnemers zich nog bewuster van hun houding en hielpen de Goshindo oefeningen om nog krachtiger vanuit de centrale as te bewegen. Het was ook een leuke uitdaging om al de nieuwe bewegingen te leren. Maar dat ging heel goed en best wel snel.

De deelnemers aan de Sotaiho klassen waren erg onder de indruk van hoe snel een diepe ontspanning opgewekt werd en hoe snel stijfheid en pijnen in het lichaam verminderden of zelfs verdwenen. Ook hier was het even wennen om nieuwe bewegingen te leren met de daarbij behorende ademhaling, maar na een paar keer oefenen ging dit al heel goed. En bleek het makkelijk om Sotaiho te leren. De lichamen werden erg zacht en soepel en de geest was erg rustig.

Op de Oneness Avond was het ook erg bijzonder om te zien hoe in een redelijk korte tijd mooie doorbraken werden gerealiseerd. Door werkelijk in contact te komen met wat je op dit moment ervaart en hier ook bij te blijven hebben meerdere aanwezigen ladingen bij hun zelf kunnen herkennen en zijn deze ook gelijk al (gedeeltelijk) opgelost met behulp van de teachings van de Oneness University in combinatie met de Deeksha energie.

Een veel gehoorde opmerking is dat het een hele fijne ruimte is en dat er een bijzondere sfeer hangt die erg prettig voelt. Heel fijn om te horen en dit te kunnen delen met elkaar!

Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram