Achtergrond Soul Budo & Health

In 2002 is Martijn van Hemmen gestart met het lesgeven in Aikido in Alkmaar. Dit deed hij naast zijn fulltime management werkzaamheden in het bedrijfsleven. Sindsdien geeft hij wekelijks een aantal malen Aikido les in de dojo van Aikido Yuishinkai Alkmaar aan kinderen en volwassenen.

Zijn drive om zichzelf steeds verder te ontwikkelen en zijn toegewijde training op het gebied van lichamelijke en geestelijke gezondheid leidde er toe dat hij in 2005 besloot om parttime te gaan werken en zo meer ruimte creëerde voor het verzorgen van verschillende workshops en bijeenkomsten in het bedrijfsleven en daarbuiten. Deze activiteiten bood hij aan onder de naam Centre for Health en was gebaseerd op deze visie en missie.

De naam Centre for Health was om twee redenen gekozen:
– Het is een centrum waar diverse activiteiten aangeboden worden die fysieke en mentale gezondheid stimuleren
– En centreren is een belangrijk aspect voor fysieke en mentale gezondheid.

In 2012 opende Martijn zijn thuisdojo Rakushinkan. Dit was een grote impuls voor de verdere uitbreidingen van zijn activiteiten. Naast de wekelijkse lessen in de dojo van Aikido Yuishinkai Alkmaar verzorgt hij hier veel van zijn lessen en trainingen. Daarnaast geeft hij regelmatig workshops en trainingen op locatie van de klant

Door zich steeds verder te specialiseren en toegewijd te blijven trainen en lesgeven, en sinds 2007 jaarlijks in Japan opleidingen te volgen onder de leiding van zeer ervaren leraren besluit hij in 2016 om Soul Budo & Health op te richten en zich hier fulltime voor in te zetten. De activiteiten van Centre for Health vinden vanaf dat moment dus onder de nieuwe naam plaats.

 

Het leven verandert…..

…..ik verander

 

De naam Soul is gekozen omdat Martijn hiermee het pad volgt dat hij diep van binnen voelt als het juiste voor hem. Budo en Health zijn de verzamelnamen voor de diverse activiteiten die hij aanbiedt.

Achtergrond Soul Budo & Health

Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram