Comfort

Beweeg naar comfort, en beweeg vanuit comfort

Hoe je houding of de situatie ook is, en hoe de omgeving je ook beïnvloedt, je kunt altijd zelf je comfort in de situatie en houding opzoeken.  Als je houding, de situatie of de omgeving je negatief blijft beïnvloeden is het tijd om deze te veranderen. Maar start altijd vanuit comfort. Dit is ook heel praktisch te ervaren in je lichaamshouding en je manier van bewegen.

Afgelopen weekend heb ik een Sotaiho basiscursus gegeven waarin dit ook weer heel duidelijk naar voren is gekomen. Met de eenvoudige en zeer effectieve principes en oefeningen uit Sotaiho kan snel een verbetering ervaren worden. Meer ontspanning, meer ruimte en een ontspannen gevoel in het lichaam en een stevigere houding, gegrond en ontspannen.

Over 2 weken geef ik weer een Sotaiho basiscursus maar die zit al vol. Omdat er nog meer animo is ben ik nu een extra basiscursus aan het plannen. Als je mee wilt doen of meer informatie wilt, stuur me dan even een berichtje.

Meer informatie staat op: www.sotaiho.nl.

Als je spanningen in je lichaam hebt die je beweging beperken, als je niet meer gemakkelijk kunt bewegen, of als je het contact met je lichaam wilt verbeteren en de natuurlijke houding wilt ontdekken waarbij je ook in overeenstemming met de natuurwetten beweegt, doe dan mee!

Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram