Een fijne laatste week van het jaar in de dojo

We hebben net een fijne Sotaiho les gehad in Rakushinkan dojo. Het is mooi om te ervaren hoe het niveau stijgt en men goede resultaten behaalt. Reacties van deelnemers: Ontspanning, vitaliteit, het lichaam als één geheel ervaren met meer ruimte, rust en zachtheid.

Gisteren Aikido privé les gegeven en vanochtend een 6e kyu examen afgenomen in de dojo. Het is mooi om te zien hoe mensen zich ontwikkelen. Ze worden krachtiger en staan steviger en tegelijkertijd kunnen ze beter contact maken en houden dus een goede relatie in stand houden met zichzelf en anderen.

En gisteravond een mooie Oneness avond gehad waarbij we dieper zijn ingegaan op het ervaren van (innerlijke) vrede en het ervaren van een onbegrensde staat. Hier was mooi om te zien hoe effectief eenvoudige oefeningen zijn om tot een meditatieve, kalme en ontspannen staat te komen die met ondersteuning van Deeksha zich verder verdiept.

Het is genieten om dit te doen en te delen met anderen. Alles ter ondersteuning van onze groei op het pad van gezondheid en geluk. Tot snel!

Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram