Opening op 1 januari 2012 met bijzondere ceremonie

Lieve mensen,

Hierbij nodig ik jullie met veel plezier uit voor een bijzonder evenement. Op 1 januari, de start van het bijzondere jaar 2012, openen we officieel Rakushinkan dojo.

Rakushinkan dojo is een kleine dojo, waar ik vanaf volgend jaar trainingen en workshops ga geven voor kleinere groepen en individuele sessies.

In 2012 start ik hier met Sotaiho en Goshindo lessen, Ki en Aikido workshops en Oneness bijeenkomsten. Meer informatie over de dojo en de activiteiten staat op www.rakushinkan.com.

Op 1 januari zal er ter ere van de opening van de dojo een bijzondere ceremonie uitgevoerd worden, de Bhakti Yoga ceremonie. Dit is een Indiase ceremonie met als doel een relatie met het hogere zelf te creëren. Deze ceremonie is interactief, dus je doet zelf ook mee met een aantal onderdelen. Let wel dat het een Indiase ceremonie is, en het het meest krachtig werkt als je er vol overgave aan meedoet. Schat dus even voor je zelf in of dit bij je past.

Het is een bijzonder proces dat ongeveer 2,5 uur duurt. Het programma is van 13:00 tot 17:00 uur. We beginnen met ontvangst en korte inleiding, waarna Will de Bhakti Yoga ceremonie zal doen. Na de ceremonie zullen we even naliggen en is er nog wat tijd voor een klein hapje en drankje en om na te praten. Degenen die zich opgeven krijgen verdere instructies toegemaild over de Bhakti Yoga ceremonie met daarin een verdere toelichting en hoe je je er op kunt voorbereiden.

De ruimte is beperkt dus er is plek voor maximaal 15 mensen, hiervan zijn al meerdere plekken gereserveerd voor close friends, geef je dus tijdig op als je er bij wilt zijn of laat het even weten als je meer informatie wilt ontvangen. Mocht je er nu niet bij kunnen zijn, en er blijkt nog veel interesse te zijn, dan zullen we later deze mooie ceremonie nog eens herhalen.

Ik ben erg blij en dankbaar dat Rakushinkan dojo nu een feit is en dat we deze bijzondere plek, die ik graag met veel mensen deel om ons te blijven stimuleren in onze groei, op deze bijzondere manier en op deze bijzondere dag mogen openen. Alvast bedankt dat je de tijd hebt willen nemen om dit te lezen en hopelijk tot ziens op 1 januari of daarna.

Met een warme groet,

Martijn van Hemmen

www.centre4health.nl

Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram