Ervaringen deelnemers Aikido workshop voor Alliander 16-06-2015

Aikido Workshop

Op 16 juni 2015 heeft Martijn van Hemmen een Aikido workshop gegeven voor een groep van 40 medewerkers van Alliander op het strand van Bergen aan Zee.

Deze afdeling zit in een veranderingstraject onder leiding van een coach, met als doel om zich verder te ontwikkelen tot een (h)echt team. ’s Ochtends hadden ze een coaching sessie en ’s middags heeft Martijn de onderwerpen uit deze sessie met behulp van Aikido en Ki principes laten ervaren aan de deelnemers. Principes waren onder andere persoonlijke ontwikkeling, ontwikkeling van het team, benoemen van je gevoel en op je gevoel vertrouwen, authenticiteit en hoofd, hart en buik op één lijn brengen.

Hieronder enkele foto’s en ervaringen van deelnemers.

*De aikido workshop van Martijn was erg inspirerend. We begonnen met een aantal basisoefeningen, waarbij focus een key element was. Daarna liet hij ons een aantal oefeningen doen. Ons team heeft het tijdens het werk nog steeds over meebewegen in plaats van tegenwerken. Martijn heeft een goede en rustige manier van uitleggen. Onze eerste kennismaking met aikido is een succes en wij zullen deze elementen zeker toepassen in ons werk.

*Afgelopen juni hebben we met onze afdeling genoten van een energierijk en succesvolle workshop aikido.  Martijn komt zeer professioneel over en geeft helder uitleg. Via een laagdrempelige aanpak heeft hij de gehele groep op een inspirerende wijze kennis laten maken met enkele basis elementen van aikido. De workshop was goed voorbereid en sloot naadloos aan op ons eigen coachingsmodel.

*Elementen zoals authenticiteit, focus, in balans zijn, gevoel benoemen en op je gevoel vertrouwen kwamen terug in de workshop. De oefeningen tijdens de workshop waren leerzaam en erg leuk om te doen.
Ter afsluiting van de workshop heeft Martijn nog een indrukwekkende demonstratie laten zien.


Bedankt Martijn, namens de gehele afdeling Governance, Risk & Compliance (Alliander)

Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram