Ervaringen deelnemers aikido workshop voor Stichting Philadelphia Zorg 19-11-2015

Op 19 november 2015 heeft Martijn van Hemmen een Aikido workshop gegeven voor een groep van 9 medewerkers van Stichting Philadelphia Zorg in de dojo van Aikido Yuishinkai Alkmaar.

Hieronder enkele foto’s en ervaringen van deelnemers.

Ik vond het een verrassende ervaring. De bewustwording van je ‘Ki’ en de verandering die je voelt in je houding daardoor was een mooie ontdekking. De filosofische kant van de Aikido sprak mij zeker aan. Bewustwording hoe je in het leven staat. Het volgen van het juiste pad door dicht bij jezelf te blijven. Conflicten in de kiem smoren door juist eruit te stappen of ernaast te gaan staan is een mooi middel i.p.v. het in het gevecht te stappen.

Bedankt voor de fijne middag!

Ik vond de les erg leuk om te doen. Wat ik  mooi vond aan Martijn was dat hij zo relaxt was en dat hij zelf is en doet wat hij anderen voorhoudt, ingaan op vragen, oprechte interesse, het leven nemen zoals het is. Dus leuk om zoiets mee te maken…Ook met het team, en jullie presentatie was erg mooi!

Ik wil je hartelijk bedanken voor de fijne workshop. Wij hebben ontzettend genoten en er  tevens ook wat van geleerd. Jij zou hier je beroep van kunnen maken. Hier ligt jouw kwaliteit, de rust die je uitstraalt breng je heel goed over.

Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram