Goshindo leraren

Goshindo

De grondlegger van Goshindo: Hiroshi Johno (1913-1985)

Geboren in Nagasaki prefecture, Japan in augustus 1913. Afgestudeerd aan de Universiteit van Tokyo in 1938. Heeft de Chinese Shanxi overheid geadviseerd. Diverse trainingen gegeven op het gebied van menselijke wetenschap, Goshindo dat gebaseerd is op het idee “de potentiële mogelijkheden van de mens”. Heeft vele literaire werken nagelaten.

Goshindo

De voorzitter van de Japan Goshindo Association: Hideo Endo (1933-2012)

Geboren in Gumma prefecture, Japan in april 1933. Afgestudeerd aan de Waseda Universiteit in 1956. Heeft Judo gedaan vanaf jonge leeftijd. Heeft Aikido geleerd van Morihei Ueshiba. Was zeer actief in worstelen in zijn schooltijd. Nam deel aan de oprichting van de JGA in 1982, en heeft meegewerkt aan de systematiek van de technieken, de coaching en promotie van Goshindo.

Goshindo

De voorzitter van de JGA: Taiki Okajima (1956~)

Geboren in Osaka prefecture, Japan in Maart 1956. Heeft vele jaren Daito ryu Aikijujitsu, Aikido en andere manieren om gezondheid te onderhouden gedaan. Is gestart  met Goshindo nadat hij de positie van leraar van het Shinshin Toitsu Aikido hoofdkantoor toegewezen kreeg. Onderwijst Goshindo, Sotaiho en Aikido. 10e dan in Goshindo. Directeur van Aikido Yuishinkai in het Kansai district. 10e dan in Aikido. In 2012, na het overlijden van Endo Sensei is hij de president geworden van Nihon Goshindo Kyoukai (Japan Goshindo Association). Meer informatie over Okajima Sensei staat hier.

Martijn van Hemmen

De leraar in Alkmaar: Martijn van Hemmen

Martijn is vanaf 2009 door Okajima Sensei in Goshindo getraind in Osaka, Japan en is in 2014 door Okajima Sensei tot Shihan benoemt met de 5e dan en geeft sinds januari 2012 les in Goshindo.

Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram