Oneness Deeksha

Vrij zijn van lijden

 

Oneness Deeksha

 

Denk jij wel eens  ‘is dit alles’? Of ervaar jij veel stress in je leven? Heb je vaak te weinig veerkracht om met alle uitdagingen in je leven en de wereld om je heen om te gaan? Mis je vaak een gevoel van liefde of harmonie? Wil je angst, boosheid, verdriet en ongemak makkelijker gaan omzetten in vreugde, vrede en stilte? Kortom wil jij graag: Oneness Deeksha

  • gelukkiger in je leven zijn?
  • meer vanuit je hart leven?
  • meer rust in je hoofd hebben?
  • je relaties verbeteren?
  • je spiritualiteit ontdekken?
  • de diepere essentie van het leven vinden?
  • verschil maken in deze wereld?

Dan is Oneness Deeksha echt iets voor jou! De Oneness avonden zijn geheel gericht op persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsgroei. Door de praktische toepasbaarheid heeft het een directe en grote impact op je dagelijks leven. Door de verkregen levenslessen en oefeningen kom je dichter bij je eigen kern, krijg je meer inzicht in jezelf en rust in je hoofd.

Oneness Deeksha

Een Deeksha (energieoverdracht) is een simpel lijkende, maar zeer krachtige methode waardoor mensen zich beter in hun vel gaan voelen. Hierdoor kunnen ook genezingsprocessen op gang worden gebracht. Tevens kan men verschillende niveaus van bewustzijn ervaren.

De Deeksha wordt via de handen overgebracht op het hoofd van de ontvanger. Daardoor worden bepaalde delen van de hersenen, die niet op hun volledig potentieel functioneren, geactiveerd. Andere delen die, door onze conditioneringen overactief zijn, worden in balans gebracht. Ook kan Deeksha via de ogen of via intentie (dus ook op afstand) worden gegeven.

Tijdens de Oneness Avond doen we meditatie, worden de teachings van de Oneness University toegelicht, wisselen we ervaringen uit, doen we een oefening of meditatie en wordt Deeksha gegeven. Het effect van Deeksha is dat je wat je ervaart ook daadwerkelijk ervaart zoals het is en er niet meer mee gaat strijden. En uiteindelijk stimuleert het om een goede verbinding te creëren met je hogere zelf. Op verzoek zijn er ook privé Oneness sessies mogelijk.

Ervaringen deelnemers

Klik hier om de ervaringen van deelnemers te lezen.

Oneness ervaring Martijn

Martijn van Hemmen is op de Oneness University in India opgeleid tot Oneness Deeksha gever (21 daagse proces in 2005, in 2006 de 10 daagse verdieping, in 2008 level 2 en in 2012 de 28e daagse verdiepingscursus).

Kosten

Klik hier voor de tarieven.

En nu?

Er zijn regelmatig Oneness Avonden in Rakushinkan dojo, kijk in de agenda voor de data. Of neem contact op voor meer informatie.
Oneness Deeksha Alkmaar

Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram