Visie en missie

Martijn heeft in 2005 Centre for Health opgericht op basis van onderstaande visie en missie. Deze liggen ook ten grondslag aan de oprichting van Soul Budo & Health.

 

De visie van Centre for Health is dat we er nu met z’n allen aan moeten werken om onszelf en de mensen om ons heen te helpen ontwaken. Dit is de volgende stap in de evolutie van de mens. De tijd is er nu ook rijp voor, kinderen worden geboren met een hoger bewustzijn en hogere intelligentie en mensen staan steeds meer open om in een hoger bewustzijn te leven. Het groepsbewustzijn groeit enorm en deze groei gaat elke dag gemakkelijker.

Daarnaast is de noodzaak ook erg groot. Er zijn veel mensen die materieel goed voorzien zijn en toch de innerlijke rust, de innerlijke kracht en het gevoel van geluk, verbondenheid, liefde en vreugde missen in het dagelijks leven. Met vlagen komt het langs, we proeven er aan, maar toch mist het in de grondhouding.

En er staan nog een aantal uitdagingen voor de deur die, om hier goed mee om te kunnen gaan, een hoger bewustzijn vragen van de mensheid. Bijvoorbeeld het onbegrip tussen mensen die anders denken of er anders uitzien en de conflicten die hieruit voortkomen. Terwijl we toch eigenlijk allemaal hetzelfde willen namelijk gelukkig zijn.

Andere voorbeelden zijn; de veranderingen in het milieu, het overstappen op andere energiebronnen, de huidige ongelijke verdeling van voedsel, kennis en middelen over de wereld en de elkaar steeds sneller opvolgende veranderingen.

Dit alles vraagt een gegronde levenshouding en het vermogen om hier op een effectieve en ontspannen manier mee om te gaan, en zo dat in de wereld te zetten wat voor jou belangrijk is.

De missie van Centre for Health is “Werken aan samenwerken door te leven vanuit de bron”, in de meest ruime zin van het woord. Dus in het bedrijfsleven en daarbuiten. Dit is de tijd om verbinding te maken, met jezelf, de ander en de motor van dit alles, het leven zelf.

Martijn van Hemmen
2005

Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram